Course Details

K0500-31W17xV Food Microbiology (L)

Instructors: Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
Event type: Lecture
Org-unit: Faculty of Biology
Hours per week: 2
Language of instruction: German

Literature

Appointments

Date From To Room Instructors
1 Mon, 11. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
2 Tue, 12. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
3 Wed, 13. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
4 Th, 14. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
5 Fri, 15. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
6 Mon, 18. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
7 Tue, 19. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
8 Wed, 20. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
9 Th, 21. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher
10 Fri, 22. Oct. 2021 07:30 09:00 digital ohne Zeitbindung Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher

Class session overview

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Instructors
  • Prof. Dr. rer. nat. Thorsten Mascher